Vastuunotto-toimintamalli

HUOM! Educa-messutarjous 28.2.2023 asti:

Perehdytyskoulutus 1000,00 e + alv 24 %, yhteensä 1240,00 e. Lasku koulutuksesta lähetetään kuukauden kuluttua Vastuunotto-toiminnan käynnistämisestä vain siinä tapauksessa, että Vastuunotto-toimintamallin käyttämisestä on saatu havaittavia tuloksia. Hinta koskee etäkoulutusta. Mikäli valintana on lähikoulutus, hintaan lisätään matkakulut.

PEREHDYTYSKOULUTUS

  • opetuksen järjestäjän sekä sen edustajien turvallisuusvastuu ja siitä huolehtiminen suhteessa eri rooleihin ja tehtäviin, kuten rehtori, opettajat, oppilashuolto ja vanhemmat
  • Vastuunotto-toimintamallin käyttöönoton edellytykset, käyttöönotto ja käyttäminen osana koulun toimintaa
  • Vastuunotto-toimintamallin käytön tuloksellisuuden kulmakivet, kuten: "Miksi Vastuunotto-luokassa/huoneessa ei opiskella oppiaineita, vaan opiskellaan ja harjoitellaan vastuun ottamista tunteiden ja tarpeiden tunnistamisesta ja niiden rakentavasta ilmaisemisesta?
  • Vastuunotto-toimintamalli lainmukaisena, oppilaan ja lapsen edun huomioivana yhteistyövälineenä, jolla turvataan oppilaiden ja opettajien työ- ja koulurauha sekä autetaan oppilashuoltoa.

TULOSTAKUU

Mikäli havaittavia tuloksia ei saada kuukaudessa Vastuunotto-toimintamallin käyttöön ottamisesta ja sen käyttämisestä, ja syy löytyy Vastuunotto-toimintamallista, palautan minulle maksetut rahat (Vastuunotto-toimintamallin perehdytys- ja koulutuspaketti) takaisin maksajalle.

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli Vastuunotto-toimintamalli ja sen mahdollinen käyttöönotto kiinnostaa, ota yhteyttä:

Jari Koponen p. 040 703 2021

jari@jarikoponen.fi