TYÖNOHJAUS on omaan työhön sijoittamista eli siitä on oltava hyötyä, jotta siihen kannattaa käyttää aikaa ja huomiota. Mikäli koet, että työnohjauksesta on apua työn laadun ja tuottavuuden sekä oman työhyvinvoinnin parantamisessa, olet löytänyt itsellesi toimivan työnohjauksen. Tästä on silloin hyötyä sinun lisäksesi myös kaikille niille, joita työsi koskettaa suoraan tai välillisesti.

Onneksi olkoon!

Jos työnohjaus kiinnostaa sinua, voit kokeilla sitä toistaiseksi maksutta, jotta voit arvioida, miten työnohjaus toimii minun kanssani. Ensimmäinen kerta on siis ilmainen - et tarvitse maksaa, ennen kuin saat pienen kokemuksen työnohjaukseni toimivuudesta.

Tarjoukseni takana on vakavampikin puoli. Toimimaton työnohjaus kun ei ole pelkästään ajanhaaskausta, vaan sillä voi olla vakavampiakin seurauksia, kuten suhteen muuttuminen työhön epäselvemmäksi, jolloin työn laatu ja tulokset sekä työhyvinvointi heikkenevät. Pahimmillaan tämä lisää jopa työkyvyttömyyteen johtavaa uupumusta.

Jos siis haluat ainakin kokeilla työnohjausta saadaksesi toimivamman suhteen työhösi, niin mikä olisi syy, ettet kokeilisi tarjoustani?

Tarjoukseni arvioimiseksi tiedoksi vielä, että minulla on kertynyt kokemusta työnohjauksesta sekä työnohjaajana että asiakkaana vuodesta yli 23 vuotta. Ns. tavallisten yksilö-, ryhmä- ja työyhteisötyönohjauksien lisäksi useat työnohjaustehtävänit ovat liittyneet vaativiin olosuhteisiin ja/tai kriisitilanteiden purkamiseen ja työn tekemisen kehittämiseen niiden pohjalta saatua ymmärrystä hyödyntäen.