Vihatyökurssi, rakentava suhde vihan tunteeseen
Helsinki, Tampere, Oulu, Pori, Lahti, Kuopio, Kokkola...

Jos kykenet kunnioittamaan itseäsi ja toisia, sinulla on terveet rajat. Silloin kykenet myös ilmaisemaan vihaa rakentavasti – tunnistatpa sitä tai et. Mutta jos huomaat, että siedät esimerkiksi väärinkohtelua, vaikka se satuttaa, tukahdutat vihan tunnettasi. Mikäli taas huomaat kaatavasi syyt helposti toisten niskaan, suojelet itseäsi hyökkäämällä. Huolimatta siitä, miten vihaan suhtaudut ja mitä ajatuksia viha sanana sinussa herättää, on viha joka tapauksessa meillä kaikilla oleva perustunne. Koska sen tehtävänä on suojella ja puolustaa, emme voisi elää hetkeäkään ilman sitä.

On hyvä muistaa, että mitä tasapainoisempi suhteemme on vihan tunteeseen, sitä tietoisempaa ja sitä kautta toimivampaa tunnejohtajuutemme on. Tällöin meidän on helpompi kunnioittaa itseämme ja toisiamme sekä tulla kunnioitetuiksi.

VIHATYÖKURSSIN TEEMOJA OVAT mm.

* viha yhtenä perustunteista ja sen osuus tunteiden yhteistyössä

* vihan negatiivinen kierre sukupolvien ketjussa

* kiltin, tuhman ja hylätyn lapsen erilaiset ja samanlaiset syndroomat

* suhde omaan vihan tunteeseen: mikä toimii ja mikä ei toimi?

* tunnejohtajuuden (sisäisen vanhemmuuden) vahvistaminen

Alustus aiheeseen keskusteluluentona, jonka jälkeen työskentely jatkuu ryhmässä

toiminnallisin menetelmin kunkin osallistujan vuorotellen nostaman aiheen pohjalta.

Ohjaajana toimii työnohjaaja, vihakouluttaja ja -valmentaja Jari Koponen

Vihatyökurssi kestää yhden päivän (yleensä klo 9.00-18.00) ja mukaan mahtuu enintään kymmenen osallistujaa. Minimiosallistujamäärää ei ole eli Vihatyökurssi toteutetaan, kun paikalle saapuu yksikin osallistuja.

Hinta 163,00 e (sisältää alv:n 24%) / henkilö. Hintaan kuuluu kahvi- ja teetarjoilu.

HUOM! Kurssimaksua ei palauteta. Mikäli et voi osallistua Vihatyökurssille sairastumisen tai muun ylivoimaisen syyn takia, muutetaan kurssille osallistuminen kahdeksi puhelinkonsultaatioksi. Ellet pääse osallistumaan ilmoittautumallesi kesäkiertueen Vihatyökursille, ota yhteyttä sähköpostitse puhelinkonsultaatiota varten: jari@jarikoponen.fi


Lisää aiheesta: ks. HAASTATTELUT ja TUNNETAIDOT JA -JOHTAJUUS